In Atlanterra, Zahara de los Atunes, staat deze luxueuze, bijzonder ruime, vrijstaande villa te koop:

Villa Casa Blanca

Op een groot (eigen) terrein van 1.050 m2, waarvan het huis 170 m2 beslaat. Naast de volwassen tuin, het privézwembad en het dakterras zijn er binnen een lichte woonkamer met grote ramen en compleet ingerichte half open keuken, drie luxe afgewerkte slaapkamers en twee badkamers. Het uitzicht is magisch: de zee, het strand en Afrika in de verte.

foto 1 foto 2

foto 4foto 5 

 foto 6foto 3

foto 7foto 8

foto 10foto 9

foto 11foto 12

De vraagprijs is 875.000 €

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zahara de los Atunes & Atlanterra

Zahara de los Atunes is een authentiek Spaans dorp, gelegen aan de oevers van de Atlantische Oceaan en langs de rivier Río del Cachón. Met een centrum van witgepleisterde huizen, pleinen, terrassen en een Andalusisch stratenplan, met als unieke extra dat alle wegen rechtstreeks naar het strand lopen. De Playa Zahara de los Atunes is een van de mooiste stranden van de Costa de la Luz: fijn wit zand, kilometers breed en lang uitgewaaierd, begrenst door duinen en het heldere water van Atlantische Oceaan.
Het dorp, met 1200 inwoners, is bij Spanjaarden uit de streek geliefd als gastronomische dagtrip, door het grote aanbod van goede restaurants. Jaarlijks wordt in mei de tapasroute Ruta de Atun, tonijn, georganiseerd en eind september de Ruta del Retinto, lokaal rundvlees, die samen valt met een polo-toernooi en paardenrennen op het strand.
Polo en paarden passen bij Zahara de los Atunes, want leven in het dorp is een leven ´op stand´. Vooral in Atlanterra, even buiten het centrum, waar hoog op de kliffen luxe, exclusieve villa´s staan. Op grote stukken grond, met zicht op Afrika aan de overkant en op het strand Playa de Los Alemanes, een grote, rustige baai, waar vooral de bewoners van Atlanterra zelf gebruik maken.

Locatie
Zahara de los Atunes ligt in Andalusië, aan de Costa de la Luz, de Kust van het Licht, de meeste zuidelijke van Spanje, in de provincie Cádiz. In deze prachtige streek draait alles om slow life, in een groene oase, met een aangenaam klimaat en eindeloze stranden aan de Atlantische Oceaan, tegen de achtergrond van Moorse bergdorpen. Met 300 dagen zon per jaar.
De provincie Cádiz is vooral geliefd bij de Spanjaarden zelf, die graag iets mee willen pikken van de bijzondere levenskunst van de Andalusiërs aan de Zuid-Spaanse Costa de la Luz. De Kust van het Licht begint in Tarifa en loopt door tot aan de grens met Portugal. De streek telt bijna 80 verschillende brede, witte zandstranden, omzoomd door groene heuvels. Waar traag naar zee glijdende rivieren door met loslopende koeien gevulde graslanden gaan. Vanaf de Zuidelijkste punt van Europa, de stad Tarifa, amper 15 kilometer van Afrika, begint een andere wereld. Zonder hoogbouw en massa-toerisme. Maar mét witte landhuizen als plukken wol in het landschap en een ongekende natuurpracht.

Afstanden:
Tarifa: 40 kilometer
Vejer de la Frontera: 21 kilometer
Conil de la Frontera: 35 kilometer
Cádiz stad: 73 kilometer
Jerez: 82 kilometer
Sevilla: 177 kilometer
Malaga: 200 kilometer

 

Pauline Blom
& Ronald Ouwens

Vast:     +34 - 956451604
Mobiel: +34 - 686419359

Bellen of skypen kan altijd.
Voor een aanvraag op maat: info@conil.nl