• 1

Activiteiten Costa de la Luz

Wij helpen u graag bij het boeken van de volgende activiteiten, zonder extra kosten:

  • Walvissen spotten in de Straat van Gibraltar
  • Fietsenverhuur (citybikes, MTB, e-bikes en racefietsen)
  • Boardsurfen (lessen en/of huren van materiaal)
  • Kite-surfen (onder meer driedaagse beginnerscursus)

 

Walvissen spotten in de Straat van Gibraltar

In de Straat van Gibraltar, waar de Middellandse Zee en Atlantische Oceaan elkaar treffen, fourageren dolfijnen (hele jaar door), orca´s (zomermaanden) en walvissen (hele jaar door). Vanuit de haven van Tarifa, de meest zuidelijke punt van Europa, worden dagelijks boottochten (van half april tot half oktober) georganiseerd om de dieren van dichtbij te bekijken. Tarifa is vanuit Conil en Vejer rond een half uur rijden in de richting van Malaga, een mooie tocht langs de kust. De kosten zijn afhankelijk van de duur van de tocht en het seizoen. Voor informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: +34 6864 19359 (ook whatsapp). Het seizoen loopt van half april tot 15 oktober - afhankelijk van de weersomstandigheden.De boottochten worden gehouden in kleine groepen, om de anderhalve meter afstand te garanderen, maskers (in de hand of in de tas) zijn verplicht voor momenten dat dat niet mogelijk is. 

Tarieven:
Tocht van twee uur:
Volwassenen 40 euro
Kinderen (5-14 jaar) 30 euro
Baby´s / kinderen (1-5 jaar) 10 euro

Tocht van drie uur:
Volwassenen 60 euro
Kinderen (5-14 jaar) 45 euro
Baby´s / kinderen (1-5 jaar) 15 euro

Fietsen

Onze streek is een geweldig gebied om op de fiets te verkennen. In het heuvelachtige landschap liggen veel verborgen paden, tussen de loslopende koeien door, die leiden naar prachtige vergezichten. Voor de verhuur van fietsen werken wij samen met Francisco, die vanuit zijn winkel in Vejer de la Frontera een breed assortiment fietsen verhuurt: van e-bikes, citybikes en mountainbikes (eventueel met kinderstoeltje) tot racefietsen. Francisco kan de fietsen persoonlijk afleveren op het vakantie-adres of stelt in zijn winkel de fietsen ter plaatse op maat af als die worden afgehaald. Bij de huurprijs is een helm (verplicht) inbegrepen, net als een slot en een reparatieset. De prijs is afhankeljk van het aantal dagen en van het type fiets, want Francisco heeft ook voor professionele amateurs tweewielers in huis.

Voor groepen van meer dan 10 personen geldt een speciaal tarief. Voor een vrijblijvende offerte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: +34 6864 19359 (ook whatsapp).

Prijzen bij het ophalen van de fiets in de winkel in Vejer:

Een dag: €20,-
Twee dagen: €35,-
Drie dagen: €49,-
Een week: €75,-
Twee weken: €100,- 

Kosten voor het brengen en ophalen van de fietsen op het vakantie-adres: €10,- per fiets.

Voor meer informatie:

https://www.fietseninspanje.nl/mtb-verhuur-in-prachtig-stadje/ 

Boardsurfen

Onder kenners staat de Costa de la Luz  bekend als één van de board-surf hot-spots van Europa. Op de golven van de Atlantische Oceaan kunnen beginners en gevorderden het hele jaar door hun hart ophalen. Wij werken samen met de surfschool van Laura en Ramon. Een groep ervaren leraren, die goed Engels spreken, en de mobiele school is centraal gelegen, met voldoende mogelijkheden om te parkeren. Voor een halve dag les bedragen de kosten €29,-, inclusief materiaal (board, wetsuit). Het is ook mogelijk om alleen materiaal te huren. Voor informatie en reserveringen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: +34 6864 19359 (ook whatsapp).

Kitesurfen

De kitesurf-school van Fran (Engels-sprekend) biedt lessen aan op ieder niveau. Met als special een intensieve beginners-cursus, in kleine groepen, van maximaal vier personen. In drie dagen tijd komen alle basis-elementen van de spectaculaire sport, op een board met mega-vlieger, aan bod. De kosten zijn 70 euro per dag, inclusief materiaal. Minimaal gewicht deelnemers: 45 kilo. Het is ook mogelijk alleen materiaal te huren. Voor reserveringen kunt u contact met ons opnemen via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: +34 6864 19359 (ook whatsapp).

 

Pauline Blom
& Ronald Ouwens


Mobiel: +34 - 686419359

Bellen of skypen kan altijd.
Voor een aanvraag op maat: info@conil.nl